Tips på podcasts till dig som är intresserad av investeringar.

Posted by Emma on 2019-01-10 14:31

Att hålla sig uppdaterad om vad som händer i omvärlden eller vad den senaste sparprodukten är kan vara svårt att hinna med. Som tur är finns det flera hjälpmedel som håller dig uppdaterad - podcast. Vi har samlat några av dem. Hoppas att du hittar någon som passar just dig. 

Poddar du kommer gilla om du är intresserad av investeringar…

 

Börspodden

Johan och John lär dig allt de kan om börsen och lite till. Denna podd är både rolig och lärorik. I vårt tycke är detta en av de absolut bästa poddarna i alla kategorier.

Du kan lyssna på Börspodden här

 

Market Makers

Unga pratglada killar som pratar om börs och finans. En bra och rolig podd med killar som har bra koll på läget. Podden består av Niklas Aldén, Fabian Franzén och i vissa avsnitt bjuder man in gäster. Denna podd passar bra både för nybörjaren och den som varit med på börsen ett tag.

Du kan lyssna på Market Makers här

 

Kapitalet

Kapitalet är ett veckoprogram med reportage om ekonomi, finans och samhälle.

Du kan lyssna på Kapitalet här

 

RikaTillsammans-podden

En ekonomipodd som handlar om att ge dig konkreta tips, råd, verktyg och inspiration för att göra din privatekonomi bättre och rikare på ett enkelt sätt.

Du kan lyssna på RikaTillsammans här

 

Lycka till med dina investeringar! Vi hejar på dig. 

 

 

Taggar: Företagslån, Toborrow, Crowdlending, investeringsstrategi, ränteplaceringar, toborrrow, hurväxerdinainvesteringar, Podcast