Panini fick tips om Toborrow via en affärsbekant som använt tjänsten ett par gånger.

Posted by Emma on 2018-12-12 10:31

Lästid: 2 minuter

Panini Internazionale startades av Alexandro, Christo, Pierre och Ricard Constantinou – fyra bröder som delar ett passionerat intresse för internationella rätter och nya serveringssätt. Bolaget startades 1990 som liten delikatessbutik på Jakobsbergsgatan. Idag finns måltidsbutikerna på 28 platser i Stockholm.

Restaurangkedjan Panini utvecklar sitt digitala koncept och söker nu finansiering via vårt investerarnätverk på plattformen. Tidigare har Panini växt organiskt samt med stöd av ägarbolagen men ser nu en chans att nå ut till fler privatpersoner. 

– Tidigare har vi finansierat vår tillväxt i Panininu AB organiskt, samt genom stöd från ägarbolagen. Vi fick tips om Toborrow via en affärsbekant som använt tjänsten ett par gånger, säger Mikael Sköldmark, Vice VD för Panini Internazionale.

 

"Genom Toborrow hoppas vi att även kunna använda finansieringsprocessen som en möjlighet att nå ut till fler kunder."

– Vi ser Toborrow som en bra kanal att nå ut till privatpersoner då vi nu även öppnat upp vår försäljning via nätet mot privatpersoner. Förhoppningen är att det väcker nyfikenhet kring oss som bolag och vår produkt, samt att vi i framtiden även kan ha Toborrow som ett komplement för finansiering av fler bolag i koncernen om allt fungerar smidigt, fortsätter Sköldmark.

 

Finansieringsprocessen pågår just nu på plattformen och avslutas på fredagen den 14 december.

 

Taggar: Företagslån, Investera, Toborrow, Crowdlending, panini, panini internazionale