Lös dina kunders finansieringsbehov - Bli vår partner!

Posted by Fredrik on 2018-09-19 14:17

Svenska småföretag driver den svenska tillväxten och jobb-skapandet framåt, men trots det så är denna grupp ofta nedprioriterad av långivare när det kommer till finansiering. För att bidra till att lösa denna problematik lanserar vi ett partnerprogram för att skapa bättre förutsättningar för småföretag att hitta finansiering.

Ett partnerskap innebär att våra partners kan erbjuda sina kunder en snabb, billig och personlig finansieringslösning. Genom att flöda företag som är i olika typer av finansieringsbehov till oss erhåller partners en success fee när affären sker. Ett partnerskap med tre vinnare helt enkelt.

Under lång tid har småföretagare haft sämre förutsättningar att växa än storbolagen, även fast vi vet att jobben och tillväxten skapas i våra småföretag.  Lanseringen av vårt partnerprogram är ett steg i den riktningen!

Varför ska du bli Toborrows partner?  

  • Skapa mervärde åt era kunder 
  • Bredda ert tjänsteutbud 
  • Få konkurrenskraftig provision 
  • Profilera er som nytänkande 

Genom partnerprogrammet hoppas vi nå flera företag som är i behov av finansiering. Det finns inte sällan ett kunskapsgap i ägarledda företag där personerna som driver företagen nödvändigtvis inte besitter ekonomiska kunskaper och därmed förlitar sig till konsulter att hantera dessa frågor. 

 

 fredrik-1

Kontakta mig så berättar jag mer! 

Vi finns här för att hjälpa dina kunder växa – ring så berättar vi hur. 

Fredrik Ekström 

Partneransvarig 
+ 46 79 100 0165 
fredrik@toborrow.com 

 

Läs mer om partnerprogrammet

 

 

Taggar: Företagslån, Toborrow, Partnerprogram