Investera julklappen

Posted by Emma on 2018-12-14 11:46

Lästid: 2 minuter

Fick du som många andra pengar i julklapp? Att tänka långsiktigt och investera innan konsumtion kan vara en bra ide. Sprid din julklapp i olika sparformer och skapa dig en bred och diversifierad investeringsportfölj. 

 

Vi har egentligen samma roll som bankerna, vi gör en kreditbedömning, säkerställer värdet i de säkerheter som lämnas, kommer överens om amorteringstakt, men istället för att låna ut kapitalet själva så erbjuder vi lånen till vårt investerarnätverk. Nätverket består av både banker, andra företag och privatpersoner. Vi sköter all administration av lånen, betalar ut räntor och amorteringar och sköter rapportering till skatteverket för deklarationen. Dvs. allt som behövs för att det ska vara så enkelt som möjligt att investera. 

 Skulle det vara så att ett företag får betalningsproblem så har vi en agentroll och sköter de processerna också. Allt för att investerare ska kunna känna sig så trygga som möjligt att låna ut kapital.

 

Hur du kan du sprida dina risker i företagslån?

 

Vår kollega Fredrik svarar på frågorna : Är det säkert att låna ut till små och medelstora företag? Och även hur dina investeringar påverkas vid en lågkonjunktur. 

 

lågkonjunktur

 

ärdetsäkert

Lycka till med dina investeringar!

 

 

Taggar: Företagslån, Investera, Toborrow, Crowdlending, ränteplaceringar